Joan Colls

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018

Data inici: 2 octubre
Acollida matinal: dimarts 12 de setembre


PREU ACTIVITATS:

25 €/mes: Funky, Mecanografia, Informàtica, Rítmica, Cuina, Esports i jocs en moviment
18 €/mes: Dansa creativa, Mans manetes i Escacs.
ACOLLIDA MATINAL (de 8 a 9 hores): 40 €/mes, germans 35 €/mes
ACOLLIDA MATINAL (a partir de les 8:30 hores): 25 €/mes, germans 22 €/mes
ACOLLIDA MATINAL: eventuals, 5 €/dia
COBRAMENT: rebut domiciliat 15 del mes en curs (8 rebuts prorratejats d/octubre a maig). Rebuts impagats tindran un càrrec de 5 euros.

INFORMACIÓ: EXTRAESCOLARS JOAN COLLS   TELÈFON 609.859.951

ACOLLIDA MATINAL: Cada dia, de dilluns a divendres per a tots els alumnes, s'obrirà l'escola a les 8 h. És un servei pensat per als pares i mares que vulguin deixar els seus fills abans de les 9 h sota la supervisió d'un monitor. S'hi realitzen diferents activitats lúdiques adequades a l'edat dels alumnes que componen el grup (jocs de taula, joc lliure, jocs dirigits i esmorzar si en porten.

MECANOGRAFIA: Per aprendre a utilitzar correctament el teclat de l'ordinador i millorar el treball ortogràfic, memoritzar el teclat i agafar velocitat d'escriptura.

KARATE: L'alumne s'iniciarà en la pràctica d'un art marcial, treballant la filosofia d'aquest esport en tota la seva dimensió. Adquirirà coordinació de moviments posicions bàsiques, tècniques de defensa, desplaçaments i el més important respectar el seu entorn.

INFORMÀTICA KIDS: De forma amena i divertida els alumnes aprenen a treure un bon profit de l'ordinador. Preparem sessions basades en l'ús pràctic d'ordinadors personals amb programes que combinen dibuixos i texts, jocs educatius i multimèdia.

FUNKY HIP-HOP: Dins de l'estil de l'Street Dance, muntarem coreografies i gaudirem de l'energia de l' activitat amb més protagonisme d'aquests darrers anys. Es treballarà la seva tècnica i la dels estils que l'envolten. Diversió, expressió i aprenentatge són els objectius de les classes.

DANSA CREATIVA: Un tipus d'activitat física-motriu, on s'estimula molt la motricitat (saltar, córrer, arrosegar-se, rodar, girar) que anirà augmentant la seva complexitat en funció dels aprenentatges dels nens i nenes i les seves edats.

MANS MANETES: Aprenem a modelar, amassar, retallar, enganxar, barrejar colors, pintar, decorar, teixir... Tots els treballs tenen com a objectiu fomentar la creativitat de cadascú i per aixó els resultats són diversos i molt personals.

ESCACS: L'ensenyament dels escacs afavoreix la concentració i el raonament, i pot contribuir a formar els hàbits d'estudi i a millorar el rendiment acadèmic i valors com el respecte, l'acceptació de normes, l'aprendre a guanyar o a perdre.  Al llarg del curs els alumnes  aprendran a moure totes les peces tot fent èmfasis amb el pensar abans de moure cap peça.

RÍTMICA: Desenvolupament de les habilitats psicomotrius mitjançant l'aprenentatge de les diferents modalitats dins la gimnàstica rítmica.Treballarem diferents qualitats físiques d'aquest esport com la flexibilitat de cames, espatlles, lumbar i fent diferents exercicis individualment o en parelles.

CUINA I EXPERIMENTS: S'ho passaran molt bé i es lleparan els dits, tot aprenent i fent de cuiners. Treballaran els aliments tallant-los, barrejant-los i manipulant-los per fer galetes, pastissos, magdalenes, trufes, xupaxups i piroletes de xocolata. També faran pizzes, creps i donarem  molta importància a la fruita, convertida en batuts, sucs i pinxos. Parlarem de les tradicions i per Tots Sants farem panellets, per Nadal un tió, per Pasqua una mona i per Sant Jordi una rosa de sucre. Els alumnes hauran de portar un davantal i un taper per poder emportar-se a casa el menjar elaborat i així compartir-lo amb la família.

ESPORT I JOCS EN MOVIMENT: Combinarem els jocs dinàmics amb un tastet de diferents esports, a partir del quals es treballarà el desenvolupament personal i es potenciarà el treball en equip.                                Nota: les extraescolars només són per a membres de l'AMPA.