AMPA

Qui som?

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l'Escola Salvador Espriu de Vidreres som un col·lectiu organitzat de mares i pares que podem col·laborar en l’educació dels nostres fills, participant activament en el centre escolar. L’AMPA està formada per totes les famílies de l’escola que vulguin associar-s’hi i és gestionada per una junta. La junta esta formada per un president, un vicepresident, un secretari, un tresorer i uns vocals, que formen les diferents comissions, per poder tractar cada tema amb la màxima atenció: extraescolars, festes, comunicació, xandalls, llibres, etc.

Què fem?

- Actuem de lligam entre les famílies i l’escola.
- Participem activament en els òrgans de decisió de la nostra escola a través del Consell Escolar.
- Transmetem peticions, queixes i suggeriments al Director de l'escola.
- Organitzem activitats per als alumnes: extraescolars, servei d'acollida, etc.
- Facilitem la compra de llibres i material escolar amb l'objectiu que tots els nens i nenes comencin el curs amb tot el material necessari. Així mateix, gestionem l’intercanvi de llibres, que suposa un gran estalvi per a totes les famílies.
- Col·laborem en les festes del centre: castanyada, carnestoltes, festa fí de curs, etc.
- Promovem activitats per millorar el centre, com per exemple el projecte pati, del qual ja s'ha realitzat la primera fase.

Com ens financem?

L’AMPA es finança principalment amb les quotes dels socis i de les subvencions de l'Ajuntament. D'altra banda, també recapta diners d'altres activitats, com la venda de llibres o la venda de loteria de nadal.
L’AMPA és una associació sense ànim de lucre i tots els diners van destinats per materials i activitats per als nostres fills.
Aquests darrers anys s'han invertit diners en la compra de tauletes, ordinadors, pantalles digitals, cortines i persianes per les aules, llibres per la biblioteca, material per al pati i taulells d'anuncis, entre d'altres.